Brandos.se

Redo & klar! Blogguppehåll..

Okej, då var jag redo och klar inför kvällens kryssning.. Hoppas den blir något att minnas! Men det är nog inga problem, för jag är ju med! (ironi)

Som sagt blogguppehåll nu, men det ska nog gå bra ska ni se.. Så jag återkommer såsmåningom, kanske med några heta pics, never know som sagt..

Love Linna

Torsdag

Nu är jag nästan precis nyvaken efter en natt av fullmåne? Iaf. ska ju på kryssning i dag så jag ska bege mig snart till centrum och inhandla lite grejor, sedan hem direkt duscha, packa osv. Får se bara vad jag får med mig den här resan, om man glömmer något viktigt?

Skrev endast tyvärr, bara ett inlägg i går men det för att jag tränade lite, och umgicks med mamsen.. Vi städa våran bil plus shoppa lite, gjorde mat tillsammans, en typisk mor-dotter dag i går, supermysigt!

Skriver mer sen =)
Love Linna

Onsdag!

Okej, nu har vi kommit till dag onsdag på det här härliga höstlovet. Känns som om tiden har gått fort, eller hittills iaf. men det är ju så när man har roligt? Eller kanske inte, men en aning iaf.

Dagens planering är:
-Träna
-Städa
-Plugga
-Shoppa?

Får se hur mycket man hinner med innan det är läggdags bara..

Precis kikat Desperate housewives

Nu har jag precis kikat på DH, men va har hänt i den här serien tro? Nu är det plus några år, pang puff liksom, men tycker faktiskt ändå om serien.. Vet inte men hon som spelar Gabrielle är så söt, och det händer alltid massa roliga saker.

Kika även på Ugly Betty i dag, himlans tv tittandes på mig i dag va? I bland behöver man det faktiskt, har t.ex. inte varit inne på msn, bara haft min mobil (och bloggen så klart) som kontakt via mig i dag. I bland behöver man inte vara tillgänglig hela tiden, att kunna sätta av mobilen är bra? Men nödvändigt? I bland inte, man behöver ju inte svara om någon hör av sig? Men man känner naturligtvis att man måste!

Dags för duschning plus lite AA-avsnitt, för jag såg ju tyvärr inte alla senast..

Plugg & Träning

I dag har jag städat lite, men jag har även pluggat och tränat.. Gud, vilken underbar dag igentligen jag har haft, fått med hur mycket braigheter som helst ju. I morgon är det onsdag, och det är nog samma visa då också, plugg, träning och städning. Ska inte klaga för det är ju ändå lov..

Tisdag

God morgon!

I dag tvingade jag mig till en sovmorgon, tänkte att jag verkligen behövde en.. Och det var så sant så sant, om jag behövde en? Jag behövde en solklart.. Men iaf. snart är det dags för frukost, våra bästa år plus lite träning.

En sak som jag absolut inte får glömma! Är att jag måste städa mitt rum, det ser ut som ett bomnedslag här inne ska ni veta, usch, me not like..

//Linna

Dags att sova

Ärligt, så vet jag inte vad jag har gjort hela kvällen i dag eller snarare hela tiden sen jag kom hem från stan.. Och ändå är klockan så pass mycket som tjugo i ett på natten, varför har inte jag hoppat i säng tidigare tro?

Tänkte iaf. hoppa i säng nu och möjligtvis sätta klockan på ringning när våra bästa år reprisen är i morrn vid 7-8 tiden men det får vi se helt enkelt..
Har inte hunnit skriva sammanställningen i dag av mötet, så jag får ta och göra det i morgon och på onsdag tills jag blir klar, så jag har det gjort sen när jag åker på torsdag. Alltid skönt att ha gjort allt som skall göras.. (i tid)
Sov så gottans! //Linna

Bilder; Dagens shopping



Nu är jag redo för myshösten!

Måndag = Möte & Shopping

Kom nästan precis hem från en dag med möte och shopping. Varit en ganska lugn dag, men varit super trött från början tills nu. Men jag överlever allt iaf.

Åkte direkt till Eliz efter mötet i Solna, och var där en stund. Ritade lite teckningar med hennes systerson och åt lite. Sedan begav vi oss direkt in till stan och på jakt efter lite blandade saker.

Naturligtvis kommer jag hem med något som jag inte skulle ha, så typiskt. Men gud så söt den är.. Det är en mysig mysdress mörkblå, från CUBUS shit Me Love!

Ingen är hemma nu, så det är ganska skönt, men snart kommer Mamsen hem iaf. från hennes gympa som hon är på (I stort sätt varje dag Mån-Tors)

På Torsdag är det kryssning som gäller, och jag tror det kommer bli super, eftersom det är ungefär samma folk som åker som åkte till Trollhättan och vi hade ju skoj i trollhättan så varför inte på kryssningen också? Men som sagt "Den som lever får se"..

Love /Linna

Dags för "AA"

Jag kom precis på att jag missade AA (-Andra avenyn) i dag, så jag tänkte kika på det nu på webben..

Tycker faktiskt om det här programmet! Skriver kanske mer senare...

//Linna

Bilder; Vistelsen i Trollhättan

Ärligt, jag hatar att lägga upp kort, för det tar verkligen på krafterna ska ni veta! En bild i taget, åhh! Kan man inte bara hitta på något nytt sätt... Det blev inte så mycket kort från Trollhättan, man kan nästan tro att vi slängde kamerorna som vi hade med.. För jag tyckte vi tog många, eller så är det bara jag som inte har några?

Här kommer några bilder:

Det underbara fönstret!



Och sen orka jag inte lägga upp flera..

God kväll!

Nu har jag faktiskt ätit en jätte god middag (För ex antal timmar sen såklart) plus att jag faktiskt har sovit en stund.. Var jätte mysigt, men gud så seg jag är fortfarande..

Okej, morgondagens planer! Måndag Höstlov
-Möte i Solna, intervju på ett företag

Det är nog det enda som är i planerna och även skriva en sammanställning, men det kommer nog gå bra.. Och såklart bara slappa sen!

Tillbaks från Trollhättan

Nu är jag hemma från helgens resa till Trollhättan, var faktiskt skoj att åka till något nytt ställe. Men som sagt det blev hur stressigt som helst här hemma innan jag skulle åka, för jag börja packa som vanligt försent och till slut fick man bara slänga i grejer i resväskan och hoppas allt kom med som skulle med.

Vet inte riktigt vad jag ska säga om helgen, är stum, men det var roligt och as mycket fest! För det blev krogrunda både fredag och lördag, men jag ska inte klaga var ju supernice...

Äntligen fredag!

Det är så himla skönt att vakna utan väckarklocka såhär tidigt tycker jag, annars brukar det alltid bli runt 12-13 (utan väckarklockan).

Gick och la mig vid halv tolv i går, var tvungen att bleka syrrans hår plus snacka lite med henne naturligtvis, sedan duschning..

Snart är det dags att äta en god frukost. Men iaf. ska sätta i gång och packa också  för jag ska ju till Trollhättan i dag, redan kl. 15! Eller jag tänkte vara klar då, för jag är så seg på att planera min tid..

Ha det så bra så länge!
Love /Linna

Min syster på ingång nu

Snart kommer min underbara syster hem till mig, och då ska vi bänka oss framför några filmer och bara mysa och prata massa skit. 

I går pratade vi as länge i telefon, för hon behövde lite hjälp med en inlämningsuppgift (Hon pluggar på lärarhögskolan) vi vred och vände på varenda mening, men det blev bara bra till slut..

I morgon är det fredag! Tänka sig, redan?

Torsdag

I dag skulle jag igentligen åkt till skolan och haft WS (WorkShop med ShB) Men jag var så seg plus att jag var skit hängig och snorig, så jag blev hemma och pluggat nu en hel del med inlämningsarbetet.. Får se hur det går, lite halv svårt faktiskt, men jag tänkte skicka in arbetet snart och be läraren skriva kommentarer.. Vad jag ska ändra på e.tc.

Shopping och mys med Eliz!

I går efter mötet mötte Eliz upp mig vid Gullmars, och vi drog in till stan. Det gick väll sådär, kikade efter en damslips men det fanns ju ingenstans!!

Så det blev ist:
Blondering
Kjol (hög midja)
Stay-ups

Kom hem vid halv sju i går, och tåget var ju lite försenat! Men gud så kallt det var! USCH!

Dags att dra på möte!


Det blev skön stil i dag..


Onsdag

Vaknade vid 9-tiden och då var det bara att göra kaffe direkt och bänka sig framför avsnitten av Våra bästa år jag spela in igår.. Och åt lite furkost, men det konstiga är att jag är hungrig nu igen? En timma senare.. Åt nog inte tillräckligt..

Men iaf. börjar vid 14-tiden så jag ska gå hemifrån vid 12.15-tiden.. Känns ändå skönt att ha så mycket tid, men alltid sådana dagar blir man så seg, och blir stressad till slut iaf.

Men iaf. kanske ska på en liten shoppingtur sen i stan efter mötet, vi får se vad som händer.. Skulle iaf. vara super att köpa sig en blondering + lite annat..

Kom precis hem!

Nu kom jag precis hem för dagen, känns ganska sent faktiskt för att gått hemifrån redan vid 7-tiden i morse.. Men det är så det är i bland.

Hade matte prov i dag, jag vet inte riktigt hur det gick men blir inte direkt ledsen om jag får IG för det känns som om jag inte var förberedd!

Min kära vän eliz kom till min skola i dag, och var med på mitt basgruppsmöte, och hon förstod direkt att jag tycker om min skola.. Jag vet inte varför, men vi har en mysig miljö.. Lärarna är alltid trevliga och pratglada.. Super!

Dags att sova kanske?

Utvecklingsamtalet gick super!

Utvecklingsamtalet jag hade i dag med min personliga handledare, gick bara bra. Jag har aldrig varit så stolt som jag var i dag, nånsinn!

I dag när jag berättade för min klasskamrater att jag skulle ha utvecklingsamtal var deras första reaktion "NEJ!", men jag tycker om utveckling och det är det en människa bör göra, att utvecklas, och det är ett upperligt tillfälle att utvecklas när man träffar sin personliga handledare och ser över vad man gjort som gått bra / dåligt, vad man bör tänka på osv.

Mitt utvecklingsamtal handlade igentligen inte så mycket om mina studier utan mest allt som hör till. T.ex. så pratade vi om att jag inte ska plugga för mycket, utan ta det lugnt och inte stressa upp mig och även ta pauser i pluggandet.

En annan sak som är viktigt är sömn och mat, det är det första man ser om man är stressad eller inte. Eftersom jag både äter och sover bra, så är jag inte stressad. Tror jag tycker om att pressa mig själv lite, ha mycket att göra, inte bara inte göra nånting alls.

Mina lärare i skolan tror på mig, eller snarare tror att jag kommer ta studenten med fullständiga betyg, och när jag och min handledare pratade om det sa jag "Nej", för jag stressar upp mig själv, och är super stressad inför just min student i maj nästa år. Känns som om det är så kort tid kvar (Läs faktiskt) och det är inte konstigt då att jag känner mig stressad och gör allt i tid. Men en sak som är viktigt, det är att det är en positiv stress jag har just nu. Det är alltid bra att tänka att inte hänga efter, utan vara "med på tåget" som mina lärare säger i skolan.

Nu ska jag ta fram matte boken och plugga inför mitt prov i morgon! Önska mig lycka till..

En glad Linnea

Äntligen måndag

Nu har jag precis kommit till skolan och jag ska ha ett litet prov i rättskunskap, gud vad roligt!

Även i dag står Matte B och Utvecklingsamtal på schemat! Får se hur det går..

Dags för AA (Andra Avenyn)

Nu tänkte jag kika på SVTs hemsida och på alla veckans Andra avenyn avsnitt..

Ha det så bra så länge!

Pluggsöndag

Jag säger bara "Pluggsöndag" för i dag har jag hunnit med en hel del faktiskt, helt otroligt igentligen.

Har bl.a. pluggat matte som en galning, och jag har skickat in inlämningen av projektarbetet. Även har jag skrivit lite på Samhälle B inlämningen som ska in på fredag nu måste jag bara fylla på lite om Sverige sen är jag klar. ¨

Så nu får det faktiskt vara bra för i dag, tycker jag! Ny vecka i morgon och nya tag i skolan. Har testet i rättskunskap i morgon på morgonen, så det ska bli roligt älskar verkligen rättskunskap så vi får hoppas jag får alla rätt på testet.. Så man kan få ett bra betyg i rättskunskap också! Vore riktigt härligt!

Dags att plugga MaB!

Nu har jag tagit fram matteboken och det är dags att plugga i 2 timmar ungefär med matten, så man hinner med allt till provet kommer..

Ha en bra söndag!

RSS 2.0