Brandos.se

Irriterad & Trött!

Just nu är jag grymt irriterad och jag säger bara "tack att ingen behöver vara i samma rum som mig!", sitter bara och osar här. Men det konstiga är att jag inte har någon aning om varför, riktigt. Slog bara över mig en irritation-känsla, men alla är väll inte på topp hela tiden?

Jag är trött också, och inte bara irriterad. Men man kanske blir irriterad när man är trött? Får hoppas att jag vaknar med ett leende på läpparna i morgon, dags att sova nu iaf. och sova så länge så man sover bort den här irrationen!

Ps. Saknar dig

Tisdag = Förskyld & Sjuk!

ÅH! I morse när jag vaknade var jag super förskyld och var hur hängig som helst, så jag blev hemma i dag. Så typiskt! Skulle ju ha min redovisning i dag, men jag får ha det nästa vecka eller på WS-tid. Jag hoppas det gick bra för alla andra i skolan i dag bara.

De håller på och asfalterar om precis utanför mig här nu, och vi får hoppas det blir fint. Det kommer nog ta ett tag, och man hör massor av "buller" kan ni tro, så det är bara å hålla ut tills de är färdiga.

Orkar inte skriva mer nu, ska snart lägga mig framför tv:n med en kopp kaffe/té och kika på Våra bästa år.

God natt!


Nu har jag suttit uppe lite väl länge känns det som, och det är nog för att jag sov en stund mellan 19-20 i kväll. Får inte göra om det i morgon! För då kommer det bli en ond cirkel..

Ni får sova så gott iaf. så ska jag krypa ner under täcket snart och försöka komma ihåg mitt tal som jag ska hålla i morgon..

//Linna

Vilken genre ska man ha i sin blogg?

Jag läste precis "Blondinbellas" blogg, och där skrev hon om genre i bloggar man kan ha. Då ställde jag frågan "Vad har jag för genre i min blogg?", jag skriver väll mest om pluggandet, shopping i mellan åt, inte så stor struktur över det hela. Kanske jobbigt att läsa? Jag vill helst se massor av kort, lite text i de bloggar jag läser, men varför följer jag inte det för? Jag kan skriva hur mycket som helst i bland ju, men i bland måste man.

Jag ska fundera skarpt på vad jag är intresserad av, och vad som är intressant i en blogg som jag tycker. Det kanske är att läsa om olika ungdomars liv?

En sak jag inte vill skriva om är hur mycket jag festar, lägga upp massor av sånna bilder (fast det nu blir lite sådana) Känner mig lite "for old" för det, känns som om man gjorde det när man var 16, nu är det inte intressant längre..

Puss så länge!

Måndag

Vaknade som vanligt av att min kära mamma kom in och väckte mig runt 6-tiden, och då var det bara att hoppa upp och äta frukost osv. och bege sig till skolan.

Första lektionen skulle ha varit rättskunskap, men läraren som vi har i det är fortfarande sjuk så vi hoppade in på matte lektionen och pluggade matte. Jag förstår faktiskt det nu som jag inte gjorde tidigare, så det känns superbra.

Just nu har vi lunch, och lunchen blev tillsammans med Gustavo, Alex och Carro på grillen här nedanför våran skola. Det var gott som vanligt, men nu känner jag att det har blivit lite väl mycket hambúrgare på senare tid.. Och jag bör nog börja träna lite igen.

Snart har jag matte lektion igen, vet inte om jag behöver vara kvar på hela men jag ska försöka. Vill bara åka hem så jag kan börja med Svenska C-läxorna tills imorgon. (Tal och ordkunskap)

Vi hörs senare!

Läggdags

Nu tänkte jag snart hoppa i säng, men tänkte först bara säga att jag köpte mig en underbar naturvit stickad kofta i dag. Och inte så farligt dyr var den heller, och ack så mysig och skön den var.. Min nya favvo tröja. Får lägga upp bild på den i morgon eller något, om jag hinner i morgon snarare gör jag det för det är massor av plugg i morgon..

Det är såhär att jag har Svenska C ordkunskap och även ska jag plugga inför mitt tal jag ska hålla på tisdag, och jag har ingen aning vad jag ska hålla tal om.. Jag får väll drömma om något tal, och skriva som en galning i morgon! Det är det enda alternativet så det här kommer gå vägen.. För jag har inga kreativiteter just nu känns det som. Jag är i helt andra banor, tänker på en viss kille..

God natt, sov så gott! //Linna


Bildbevis på att jag KAN sova..

Varför börjar jag städa mitt rum så sent?

En fråga jag ständigt frågar mig är:

"Varför ska jag alltid börja städa så sent på kvällen?"

För nu har jag städat mitt rum, och jag började säkert vid halv tio att städa.. Skulle ju gå och sova då ju? Men vad gjorde jag? Jo, jag började städa..

Livet är bra konstigt i bland, tror jag. Men jag är inte trött för fem öre, så det kanske är bra att jag städar upp lite här hemma.

Nu är jag hemma

Kom hem för ex antal timmar sen, men jag har hjälpt till med maten och även kikat på "Andra avenyn". Det gick bara bra hos min moster i dag, och det var lika trevligt som vanligt.



Nu är det dags att börja Söndags städa lite..

Nu ska vi åka!

Nu snart är det dags att åka och fira min mosters man.. Hela släkten ska dit såklart, både våran och hans släkt på hans sida..

Återkommer senare i kväll, då jag är hemma..

Söndag

Vaknade för cirka en timma sen, har hunnit äta och duschat. Det är lite stressigt just nu hos mig för vi ska i väg och fira min mosters man, men "sjuklingen" dvs. min styvpappa som går på kryckor är ute på vift så vi ska´se när han nu kommer hem.

I går var jag super trött, så det var bara att gå och sova. Skulle ha träffat pappsen som befann sig uppe i stockholm över helgen, men han ringde och de skulle ut på någon krog och dricka.. Inte så trevligt att alltid träffa honom med en öl i handen, och då menar jag kanske inte direkt trevligt utan tvärtom! För det är det han alltid har, en öl i handen alltså..


Bilder; Gårdagens shopping




SKOR - STÖVLAR





TUNIKA
Inköp: Tunika


Kommer ni ihåg den här? Det är en precis likadan fast den här gången köpte jag mig en svart. Det är skönt material, svalt och härligt plus att jag tycker om det breda upptill..

Gårdagens party-outfit

Här kommer min party-outfit från gårdagen..


Lördag

Kom hem för en stund sedan och som sagt det var full rulle i går, hela dagen därför jag inte har haft tid att skriva något..

I går i skolan var det ganska lugnt, och sedan shoppade jag lite.. Ett par skor och en tunika. Sedan var det raka spåret hem, fixa i ordning sig och sedan bege sig hem till Fridis i Årsta på förkrök sedan taxi ut.

Jag är helt slut, gick upp kl. 6 i går morse och somna inte förns vid 7-8 tiden i morse och sov inte så värst många timmar, så nu är jag helt slut. Men det är så det ska vara.. Eller??


Full rulle i taxin..
 
 

Dilemma plus dags att sova!

Jag blir snart tokig! Och det är p.g.a. att jag är lite nervös inför i morgon, ska ju som sagt ha orientering på idrotten.. Och tänk om man tappar bort sig i skogen? Det kommer jag nog inte göra (För jag är kanon bra på att läsa kartor) men tänk om, det är ju fredag i morgon! Och jag ska skynda mig hem för att duscha, fixa i ordning mig och åka till Fridis sen och fira henne.. Tänk om jag inte kommer hem förns 18-tiden, då är jag hos frida förns 21-tiden? Då kanske de har dragit ut redan.

Tänk positift! Nu ska jag tänka positift, och göra morgondagen till det bästa som går. Om jag kommer bort mig i skogen, kan man alltid ringa min lärare eller någon annan eller så ser man till att ha en partner och gå med som är bra på att hitta (Som g-killen).

Har inte bestämt mig dock om att följa med tjejerna ut i morgon, för det är en jätte tråkig klubb de ska på! Varit där en gång, aldrig haft tråkigare i hela mitt liv. Men jag kanske går ut, och då gör jag det för min tjejkompis som fyller år för det är nog hon som bestämt ställe. Snällt va? Jag är lite snäll trots allt, tror jag.

God natt på er iaf.! Mamma och min styvpappa ska vara hemma och glassa i morgon, så ingen kommer väcka mig som vanlig.. Kommer säkert försova mig i morgon, och må dåligt av det. SLUTA NU! Okej, jag får sluta nu.. Älskar fredagar som sagt..

//Linna

Älskar delfiner!

Åh! Kikade precis runt på min dator bland bilder jag har. Gissa vad jag hittade? Jo, den här supersöta delfinen..

Me like..

By the way, det är mamma som är fotograf. Bilden är tagen från hennes U.S.A. resa i somras..

Bilder; Ibland visar jag även tänderna..

Jag kommer inte ihåg vem som sa det,
men det var någon som sa "Visar du aldrig tänderna på kort?"
Och såklart jag gör det sa jag.. Här har vi bild bevis..



Bilder; Dagens shopping



Jag hittade ju inte så värst mycket i dag,
men jag tänkte iaf. lägga upp bilder på det jag hittade..


2 par midje skärp
Det ena är Svart och det andra är naturvit.





Här har vi min supersköna sjal,
kommer användas flitigt i höst..





Ett par enkla stickade "svarta" strumpbyxor.









Äntligen hemma

Nu är jag hemma igen från några timmars shopping. Medans jag gick runt från affär till affär, kom jag på vilken kass smak jag nog har? Eftersom jag inte hittade mycket alls. Men det jag väl hittade var såklart stickade tröjor, antingen i fel storlek eller för stickiga.. Får bege mig ut på shoppingtur igen snart, och hoppas jag hittar något nytt den gången.. Lägger upp bilder senare på det jag köpt, för jag ska ut på promenad snart efter middagen.


Dags för shopping & Dagens oufit

Nu ska jag i väg och shoppa lite fått löning i dag ju, men vet inte än vad jag ska leta efter.. Vi får se vad det blir helt enkelt.

Dagens outfit:

Det blev den klassiska kostymen..

Grattis!

I dag fyller min barndomskompis Frida 19 år!


Grattis grattis!
Syns i morgon =)

Torsdag

Vaknade precis, men innan jag skriver nå mer tänkte jag bara säga att jag gick på "ljus-partyt" i går och drack lite "GatoNegro" Jätte gott rött vin! Hittade även lite saker, men vem hade glömt plånkan hemma om inte jag? Så smart jag är i bland.

Jag gick och la mig inte allt för sent i går och sen i dag så är jag sådär super trött, hur kommer det sig? När jag slog upp rullgardinen nyss, är det strålande sol ute! Så irriterande, kunde ju varit ute och promenerat hela dagen hittills men jag log och sov, typiskt. Nu ska jag inte låta så negativ, det är ju trots allt min lediga dag i dag plus att det är lönings-dag! Kan det bli bättre? Och såklart är det sol också, perfa!

Ska nog äta frukost snart, men jag är inte hungrig men det är ett måste! Sen ska jag fundera lite på vad jag ska inhandla i dag, skulle vilja åka till en skoaffär men då får jag min styvpappa efter mig som säger "Du har ju redan så mycket skor!". En söt klänning kanske skulle passa till utgången i morgon? Vi får se helt enkelt.


Ljus-party

Ska nog snart på ljus-party, men har inte bestämt mig ännu dock..

Så vi får se hur jag gör.

Dags för plugg!

Nu har tiden kommit då jag ska sätta i gång att plugga.

I dag tänkte jag börja med det nya matte kapitlet, dvs. kapitel 3. Det är "Funktioner", det är lite roligt men när man börjar komma längre bak i kapitlet blir det supersvårt! Får hoppas jag fattar mer den är gången då jag läser kursen.

Har ju kvar i MaB, 2 prov och Nationella.. Sen är det dags för MaC! Jag längtar!


Onsdag

Kom hem för en liten stund sen, som ni kanske märker har jag inte hunnit blogga något än i dag även att jag varit vaken sen kvart i 6 i morse. Men iaf. hade fotografering i skolan i dag, får hoppas det blev bra vara!


God natt!

Nej, nu är det faktiskt dags att sova för jag ska upp 5.45-5.55 i morgon.. Kommer bara hur trött som helst, får sminka bort mina "påsar" under ögonen.. Haha!*

Sov så gott!
//Linna

RSS 2.0