Brandos.se

090605

Känns så himla skönt att det är Fredag idag, inte för att jag märker av så mycket att det är helg för jag har ju endå varit ledig hela veckan (Bortsett från i tisdags då jag åkte till skolan för redovisning osv.) Fast iuf. på ett sätt märker man skillnad iaf. eftersom alla som jobbar är lediga, vilket blir ännu roligare..

Har precis kletat in mig med lite brun utan sol till, för i dag ska det bli kryssning, och då vill man vara lite brun, eller hur?

Del 2 från min student kommer snart upp..

//Linna

God kväll

Jag har inte hunnit någonting alls i dag känns det som.. Gick hem från min pojkvän, gick då förbi centrum och köpte lite saker osen direkt hem.. Och då skickade Elise sms och fråga om vi inte kunde ses i stan, såklart åkte jag in till stan i några timmar och va med henne där.. Sen när jag kom hem, åt jag middag med mamma och sen kom elnissen hit och fixa och vi snacka en stund med honom.. Sen var klockan 19- då blev det lite tv.. Sen vet jag inte riktigt vart tiden tog vägen? Har bara duschat och fixat lite skolpapper, hm? I flera timmar? Kan inte direkt stämma..

Men iaf. för att komma till saken så skulle jag förbereda för morgondagen, för i morgon beges det av på kryssning tillsammans med älskling hans familj minus hans pappa, osen lite vänner osv. kommer nog bli riktigt roligt! Fast det är ju alltid kryssningar dvs.

Ska snart hoppa i säng tror jag, för det är ju faktiskt en dag i morgon också.. Och det är inte vilken dag som helst! Det är den 5 juni! Då har jag och världens underbaraste kille Jesper varit tillsammans i 6 månader.. Yes! 6 månader har det gått redan.. Jag själv, trodde aldrig vi skulle va tillsammans så länge, men han så klok som han nu är (?) säger att han trodde hela tiden vi skulle va tillsammans såhär längre om inte längre, hur nu det är möjligt kan man undra.. Ne ska inte hålla på sådär nu..

Sov så gott!!
//Linna

090604 - Torsdag


I går skulle jag träffat en kompis, men det blev inte så. tyvärr, så jag drog hem till min pojkvän i stället och sov hos han.. Han drog tidigt i morse, så jag fortsatte sova och nu ganska precis har jag tagit mig en promenad hem i regn-vädret.. Ganska mysigt faktiskt..

Nu ska jag iaf. göra mig redo för att åka in till stan och möta Elise, och snacka massa strunt och spana i affärer efter fula klänningar med stora mönster osv. nerå får hoppas det finns något fint därute iaf. Kanske prata om hennes student på Tisdag, ska bli så roligt att gå på hennes student!

//Linna

Bilder; Min student 090529 del.1

Här kommer bilder från min student i Fredags...


På väg till skolan.. Fick skjus från Bålsta till Nacka



Springer ut, sedan tar lite kort utanför skolan på mig..



Sprang in i skolan och bytte om, för sedan åkte vi flak och hade skoj..
Innan det var dags att bege sig hemåt till släkt och vänner..

090603 - Onsdag & tråkväder

Frågan lyder "Vart tog solen vägen förtjuttongubbar?", brännan man hunnit fått kommer ju bleknas av när solen väl är tillbaks.. Måste kanske göras något åt det här snart?

Men iaf. älskling kom i måndags kväll och sov här, och även i går och sov här, så mysigt att sova med honom! Det har blivit en vana, eftersom vi sover nästan alltid tillsammans..

Men igår var jag även i skolan och hade projektarbete-muntliga-redovisningen, var faktiskt lite nervös men inte så värst eftersom jag hade en aning om vad jag snacka om.. Hade ju projektarbete om ungdomsbrottslighet, och det var ett väldigt intressant ämne.. Stod och prata i säkert 40 minuter, och jag hoppas det inte var tråkigt o lyssna på nu, de som lyssna dvs.

I dag har jag planer att träffa en kompis men vi får se, ska snacka med henne snart om det.. För jag tror jag måste dra in till stan iaf. och kanske kika efter nån fin klänning eller så.. Man vill ju ha lite nytt också! Kanske till kryssningen på Fredag? Eller nej, har en kjol jag ska ha då tänkte jag.. Men alltid kul med nya kläder..

Bilder kommer upp snart från min student..

//Linna


090601 - 1:a juni idag & underbart väder!

Tänkte bara skriva lite snabbt innan jag ska ut till solen igen..

Känns lite konstigt såhär första vardagen efter studenten, ingen skola att gå till.. Eller jo jag ska dit imorgon eller på onsdag och göra en muntlig redovisning som jag inte gjort, och sen lämna in bärbara datorn och lite böcker.. Sen slipper jag åka till skolan för resten av mitt liv! Iaf. gymnasiet.. Men sen vet man ju inte om jag börjar plugga på högskola, så då måste jag bege mig till skolbänken igen.

Men underbart väder ute nu idag också, super varmt och härligt.

På fredag drar jag, älskling och några till på kryssning, hoppas vädret håller i sig..

//Linna


RSS 2.0