Brandos.se

Student om 1 månad!

Nu är det endast 1 månad kvar till studenten! Så jäkla härligt..

Tips; Några låtar som min kompis José gjort..

Här är lite låtar som min kompis José är medverkar i, sjunger eller så.. Super bra!
Men tyvärr finns inte hans bästa verk här så gå gärna in på hans MYSPACE och lyssna på låten "Losing control".



Quantcast
Jose%20Lucas

Källa: José Lucas myspace

090429 - Onsdag

Igår kom min pojkvän hit o kika fotbollen osen sov vi.. Riktigt knasigt hur man vant sig att sova bredvid han faktiskt..

Men iaf. imorrn är det Valborg, får se vad som händer då, ska iaf hem till en kompis tillsammans med bl.a. min kille o käka lite osen får vi se..

//LiNNA

090428 - Tisdag

Tänkte inte skriva så mycket för jag ska snart iväg till tåget o skolan.. Men iaf. i skolan har jag pyskologi, osen slutar jag i stort sätt.. Ganska skönt.. Och sen är det onsdag osen valborg! Kalas jue..

I går var jag o shoppa faktiskt lite, o det blev bl.a. en väska, en mascara och en klocka o 2 halsband. Tack älskling för klockan o halsbanden ;)

I kväll kommer älskling iaf. troligtvis, alltid lika trevligt & mysigt o träffa honom =)

Nu är det exakt en vecka kvar tills vi har 5 månader tillsammans, så underbart! Tiden får så snabbt tillsammans med dig älskling ska du veta..

//LiNNA


090427 - V.18 Måndag

Nu är det äntligen en ny vecka, och en vecka närmare student & sommar, känns så himla underbart med att det snart är varmt & sommar o bad. Men först har man lite o göra som sagt både i skolan o på fritiden..

Men iaf. Just nu är jag super förskyld, eller så är det pollen som spökar igen.. Helt sjukt hur förskyld man kan vara, och det sitter ju i! Ogillar pollen, men sommaren är härlig men då kommer pollen o allt som hör till.. (Super allergisk)

På Torsdag är det som sagt valborg, o det ska firas må ni tro. Ska va med min pojkvän o dra hem till en kompis grilla lite osv. o mysa.. Osen typ partajja lite osv. som det alltid brukar bli på valborg liksom..

//LiNNA


090425 - Lördag!!

God morgon! Eller "god morgon" kanske inte är rätt o säga, för jag halv sover nog fortfarande..

Som sagt gårkvällen, vad ska man säga? Var faktiskt riktigt trevligt.. Satt ute o käka taco tillsammans med familjen o pojkvännen, riktigt mysigt.. Och sen börja de ramla in lite vänner, först kom José och Frida, trevligt..
Var faktiskt ganska många här hos mig, naturligtvis var mamsen o min styvpappa hemma, men det är skönt faktiskt, för jag hade ju noll koll på mig om mindre på allt annat folk som var i mitt hus..

Syns Elise att du inte kom =( Skulle varit så trevligt o träffa dig, men vi får ta o fira min dag på tu man hand, hoppas du läser det här =)

De som inte kom o fira min födelsedag, ska veta att det inte gör något, för man har ju annat o göra som sagt.. Men de som var hos mig igår iaf. var; Mamma, min styvpappa, syrran, min pojkvän Jeppe, José, Frida, Niklas, hans mamma o kille, Alvik, Sascha, Krey, Johan, Angelica, Dick, Carro, Jonken, Ludde, Niklas, Alexandra, Sandra o Alle.. Typ de, vet inte om jag missat nån nu, men det är skit samma! Stort tack för att ni ville komma iaf. =)

Blev inte så många kort igår. Men igår köpte jag även lite saker, visar sen nån gång.. Nu ska jag förbereda för att släkten ska komma på grillfest =)

//LiNNA

090424 - Min 20-årsdag idag!

I dag ca. kl. 5.50 kom Mamma och min styvpappa in med fika på sängen och present, som de alltid brukar göra, lite tidigt kanske men fyller man år så gör man..

I kortet stog det saker som t.ex. "Nu får du vara ute hur länge du vill o bla bla" Sånna kort är alltid roligt, haha..



Dagens planer är att snart äta frukost, osen åka iväg till skolan.. Komma hem sisosdär vid halv 5 o då ska vi på bolgaet.. Sen hem (Göra middag taco) o min pojkvän Jeppe kommer på middag, sen äta osen börjar födelsedagsfesten!

Idag känner man sig lite gladare..



//LiNNA

40 min. kvar

Nu är det endast ungefär 40 min kvar till min 20-årsdag..




Lite gamla webcam foton..

I bland vet jag inte om jag ska skratta eller gråta när man ser gamla kort på sig själv.. Ibland har man överdrivet med svart när man sminka sig, eller överdrivet med läppglans.. Inte för att jag säger att jag inte har det nu, men det är liksom inte lika mycket..

Urklipp av foton på mig som 15-17års ålder;




















090423 + Bilder från utgångar

I dag är det torsdag och endast 1 dag kvar tills jag blir 20 år.. Alltså idag är det sista dagen för mig som tonåring, SHIT! Imorgon när jag vaknar är jag "bolaget-åldern", så jäkla underbart så det går inte!!

När man tänker på att man snart är 20 år, tänker jag på när jag blev 18 år, då jag fick köpa mitt eget snus i affären lagligt, och sen det bästa gå ut på krogen. Varit på krogen ett antal gånger sedan min 18 årsdag, och det har varit både roliga, tråkiga osv. utgångar mellan åren..

Min första "riktiga" utgång var på valborg år -2007 då min kusin hade studentskiva på STUREPLAN, var riktigt nice, fast min kusin blev utslängd.. Vilken var ganska skoj, eller snarare otippat..

Bilder från olika utgångar sen jag blev 18 år;


Jag


Emma Jag & Sandra


Emma & Jag


En massa fast jag längst till höger iaf.


Frida S & Jag


Emma, Adde & Jag


Jag & José


Jag & Frida S


Jag, Jensa & Frida S

//LiNNA

090422 - Onsdag + "2 dagar kvar!"

God kväll!

Nu har det blivit lite mer ordning iaf. i bloggen..

Tänkte inte skriva så mycket idag heller, mer än att det är 2 dagar kvar till min 20 årsdag! Wii..

I dag kommer min pojkvän Jesper hem till mig, får se vad vi htitar på.. Finns alltid något o göra, så underbart o bara "inte göra nånting" med min älskling.. <3

//LiNNA



Rörigt i bloggen..


Jag tänkte fixa om lite i bloggen nu, så rörigt kan förekomma..

Nu är min förra design ett minne blått;





Skola & plugg

Idag i skolan var det endast matte, eftersom jag endast har ett prov kvar Funktioner del. 2 så känns det ganska lugnt på den fronten, men vill ändå klara matten så snabbt som möjligt.. Så ska plugga nu som en galning, o göra de sista provet så snabbt som möjligt.

När jag kom hem vid halv 5 tiden, kika jag lite på tv osen satte jag igång med plugg direkt. Hunnit med faktiskt en hel del idag.. Plugga lite psykologi, internationell ekonomi och marknadsföring. Ska snart göra lite på projektet om ungdomsbrottslighet också.. Så idag har det blivit sammanlagt ca. 5-6 timmar plugg, men det är ändå skönt, för nu känner man sig mycket nyttig..

//LiNNA

090420 - Måndag

God morgon! Nu är måndag här igen, och ny vecka. Veckorna som följer nu händer det lite saker på..
På fredag fyller jag 20 år, då är det lite firning av det, osen på lördag kommer släkten o ska fira mig.. Veckan efter är det ledighet o valborg såklart.. Så de närmsta veckorna kommer nog gå snabbt.. Och sen är det maj redan, och endast 3-4 veckor kvar tills studenten!

I Lördags var jag först hemma hos en kompis, sen åkte vi till José och till hans inflyttningsfest, lite skoj o se hur han har det.. Fint var det om inte annat! Var fortfarande lite förskyld, och är det nu med också, men känner mig inte lika hängig iaf. så det är bra!

Idag blir det skola, ska strax duscha osen bege mig till skolan för att plugga matte och hälsa..

4 dagar kvar som tonåring nu!

//LiNNA

Student check del.2



Uppdaterar listan från "Student check del.1" Saker har hänt, men vissa saker har förblivit avklarade, nu är det endast 5 veckor och 6 dagar kvar till min student, börjar närma sig!

Saker att checka;
Studentskivan
Studentmössan
Studentflaket betala osv.
Studentklädesel ska inhandlas
Skicka inbjudningar
Fixa mottagningen, mat, plats osv. -nästan fixat nu!

Inte så mycket kvar trots allt, bara att jag ska hitta en klänning osv till själva studentdagen..

090418 - Lördag

Idag är det soligt ute fast super kallt!! Jag som sken upp när jag såg att solen lyste, men så var det typ 5 grader så det var ju mindre bra..

Men iaf. idag är det Lördag och får se vad jag ska hitta på, ska hitta partyamooodet och kanske dra till min kompis José på lite festligheter, måste ju spana in hans nya lya.. Får se bara, är lite krasslig nu faktiskt, men efter några bärs glömmer man nog bort sin snuva osv. eller har jag fel?

//LiNNA

Ibland blir man tankspridd..

Just nu har jag mycket o tänka på, inte så att man skärrar ner sig o mår dåligt utan det är mer sånt som jag måste tänka på liksom... Eller börja tänka på.. Iaf. vissa saker..





090417 - Fredag & sjuk

Tänkte inte skriva så mkt bara lite för jag känner mig inte så bra..

Är förskyld, lite ont i halsen, trött, seg, hängig osv bla bla.. Men skönt med Fredag iaf. ska försöka plugga lite senare och hoppas jag mår bättre imorrn =)

Så skriver mer när jag känner mig piggare.. Lägger nog även upp lite kort senare från min studentskiva som var i tisdags..
//LiNNA


090414 - Tisdag

Kom nästan precis till skolan efter en hektisk dag..

Vaknade av att min älskling kramade mig, alltid lika mysigt! Fick låna ett par skor av Jeppe när jag skulle gå hem, för hade fått världens skavsår av mina egna.. Men konstigt nog fick jag skavsår av de skorna också, typiskt..

Väl hemma, åt jag, duscha osv. och sedan precis när jag skulle gå, hittade jag inte mitt SL-kort, letade säkert i 2 timmar, ringde syrran o mamma, ingen visste vart den log, men till slut hitta jag den i en påse, typiskt.

Ska fortsätta plugga nu.. Svarar på kommentarerna som jag fått lite senare..

//LiNNA

090412 - Påskdagen

Idag är solen åter igen framme, suttit ute o solat nu några timmar.. Men börjar bli röd så jag gick in.. För jag vill inte bränna mig såhär i vårsolen, den är ju så stark!

Ska nog sätta igång med lite plugg & även städning snart.

Syrran har iaf. åkt hemåt nu till Uppsala, för hon skulle hem o plugga o lite sånt.. Min mamma o styvpappa är hos nåra på fika, är är ensam hemma riktigt skönt om jag får säga det!

//LiNNA

Hur gör man för att få text under sin profilbild?

Fick frågan förut;


Så nu ska jag försöka beskriva hur man går tillväga..

Såhär är det jag ska försöka förklara, alltså själva "PROFILTEXTEN"


STEG 1;


STEG 2;
Leta upp följande;


STEG 3;
När du hittat den här, så skriver du in det du vill skriva under din profilbild, och sedan trycker du på SPARA knappen, så efter en stund kommer texten att komma på bloggen under profilbilden..

LYCKA TILL!
Skriv gärna tillbaks om du inte förstår hur jag menar, eller om du får problem på vägen!

//LiNNA

090411 - Påskafton

Igår blev det lite festligheter i Enköping.. Och idag har det bara blivit solning hemma hos älskling, osen en lång o skön promenad hem med syrran.. Och ännu mer solning, känns som man måste passa på nu när solen är framme.

Så därför tänkte jag inte skriva så mkt, för ska ut igen tänkte jag..

//LiNNA


090410 - Långfredag & 2 veckor kvar!

Nu är påsken i full fart, och igår kom några påsk-kärringar hem till mig o ringde på. Känns som det var fler förut som gick runt utklädda till påskkärringar, men det kanske bara är här hos mig det är så.

Igår var jag o syrran ute på en liten promenad, så vi gick hem till min pojkvän o va där ett tag, osedan hem igen o käka lite chips o dip Kalasgott!

Idag Långfredag har jag o syrran åter varit ute på promenad, fast idag ca. 2 timmar. Men det var ju fint väder såklart man passar på. Var även förbi min kille för att betala resten av studentskivan, så nu är det betalt o nästan klart iaf. bara att sälja de sista biljetterna nu, så kommer allt nog bli bra på Tisdag då min studentskiva äger rum!

Idag är det exakt 2 veckor kvar tills jag fyller 20 år! Känns lite konstigt att redan vara 20 bast, och inte snart en tonåring.. Min mamma sa förut till mig "Linnea, eftersom du snart inte är en tonåring, kommer ditt rum alltid vara städat då?" Naw, så gullig hon är..

//LiNNA

090409 - Skärtorsdag

Känns som om man skriver här i bloggen varannan dag, men ska försöka o bli bättre på att uppdatera..

I Tisdags drog jag iaf. iväg till min pojkvän, kika lite fotboll, film osv. Sen drog han till jobbet tidigt igår o naturligtvis log jag kvar.. Sedan runt 14-tiden, drog jag ut på promenad med hans brorsa, super trevligt.. Var faktiskt varmt, fast det blåste. Sen på kvällen drog jag o Jeppe hem till mig, han kika fotboll o hockey osv. o jag o mamma kika också ett tag, trot eller ej.. Annars brukar vi aldrig kika sport, men det börjar bli en vana känns de som.

Jeppe sov över här i natt hos mig, han hade sov morgon, shit skönt!

I dag är det SKÄRTORSDAG iaf, och får se vad jag ska hitta på idag, men syrran kommer iaf. lite senare (Hon bor nämligen i Uppsala i studentkorridor) så ska nog umgås lite med henne, o även spana in skolor som jag kan söka..
För sista anmälningsdag till högskola/ universitet är ju på onsdag!

Jag o syrran på kryssning 2007


//LiNNA

090407 - Solig tisdag

Tack vare underbart soligt väder har jag inte hunnit uppdatera bloggen något hittills idag, för som alla vet är man hellre ute i solen o passar på än att blogga.. För vem vill inte passa på att va ute när solen väl visar sig? Man måste passa på när det väl lyser känner jag..

Men idag iaf. har jag varit ute o solat, blivit drygt 4-5 timmar ute, så vi får se om jag blivit bränd, hoppas inte bara!! Men var så skönt ute i solen.. Påsklov o sol, kan det bli bättre??

Passade även på o plugga lite marknadsföring (inför prov nästa vecka) plus lite matte.. Men matten la jag ner snabbt, för jag förstod ingenting!! Herregud vad matten kan va jobbig ibland.. Men sannorlikhet är enkelt även ekvationer men inte räta linjer, andragradsfunktioner o sånt skit, usch säger jag.. Nej förresten, säger DISS till funktioner helt enkelt..

Nu ska jag snart hoppa in i duschen, osen direkt börja med middagen tror jag, för jag ska till min älskling ikväll..


Bilder; Våren 2008 Undra när första doppet blir i år?

RSS 2.0