Brandos.se

Min skoldag

Drog till skolan runt halv 12 idag, så jag var framme ungefär runt 13 tiden.. Och då hade vi s.k. föreläsning om hur man tolkar bilder o bla bla någe sånt.

Finns inte så mycket att berätta om dagens skoldag faktiskt, mer än att jag betalade för studentskivan lite pengar, och även arbeta jag med uppdraget i internationell ekonomi samt matte. Fick även hälsa-instuderingsfrågorna, som jag ska göra imorgon i skolan.. Alt. ikväll, men ikväll ska jag plugga med projektarbetet, för min lärare ville se det imorrn preliminärt.

Juste idag när jag var i slussen på väg hem från skolan, gick precis mitt tåg från centralen.. Eftersom det tar en halv timme till nästa, bestämde jag mig för att promenera till Södra, ganska mysigt eftersom våren är på g.. Men det gick snabbt trot eller ej, så jag fick sitta o vänta iaf.. Kanske ska införa att promenera till Södra varje dag ist. för att ta tuben till centralen o tvärtom.. Iaf. när det är sol eller uppehåll..

Snart ska jag nog slinga håret, för utväxten är på g, och vill ha mer naturlig hårfärg, så kör på slingor i utväxten hädanefter.. Så får vi se hur resultatet blir..

//LiNNA

090330 - V.14 Måndag

Kom hem för ca. en timme sedan, har nämligen varit med/ hos min kille sen i Lördags.. På ett sätt är det skönt o va med han, men man har ju ändå saknat sitt rum osv. Men det är så himla trevligt o träffa min kille, så man vill aldrig hem när man är hos han.. Men nu var jag ju tvungen för han skulle till jobbet, o sen ska jag snart till skolan.

Bla bla.. Orkar inte skriva något om helgen, det var som det var liksom och det var faktiskt ganska bra..

Om en kvart börjar "Våra bästa år", och eftersom jag är nörd av det, ska jag naturligtvis kika innan jag drar till skolan..

I dag ska vi även lämna in pengar till studentskivan som min skola ska ha, och det känns faktiskt skoj att det snart är den.. På Torsdag btw, ska jag och Jeppe på min väns studentskiva, ska bli kul, fast det är ju mitt i veckan, så det blir inte så sent, men man vill ju visa upp sig iaf. för tycker det handlar mer om att gå och bry sig, än att skita i det för att man ska upp tidigt dan efter, då går man dit osen är där ett tag osen drar hem inte alltför sent..

//LiNNA

090328 - Lördag

Igår var ju Elise hos mig o vi kika Let´s dance o åt massa våfflor o mös, eftersom hon bor så långt ifrån mig sov hon hos mig, riktigt trevligt!! Även min pojkvän Jesper kom o sov över, trots han var ute på krogen, men alltid trevligt o träffa han o Elise liksom, bla bla nog om det..

Åter till Lördag som sagt... Jeppe vakna ganska tidigt o eftersom han skulle hem o städa osv. bestämde han sig för att äta frukost o sedan dra hemåt o sätta igång.. Jag tänkte att jag också skulle äta lite innan jag somna om, men Elise vakna så hon åt också frukost o sedan åkte vi in till stan för att kika studentklänning.. Tyvärr hitta jag ingen, men fynda ett par skor o köpte slingblekning, alltid nått..

Kom hem ungefär vid 16-tiden o då vare bara o sova.. Skit seg efter en dag på stan..

Snart ska jag hoppa in i duschen o bege mig o träffa Jeppe o även min kära far som är i stan från småland.. Sen får vi se vad som händer helt enkelt..

//LiNNA


090327 - Klipp "svergies värsta bilförare"







Student check del.1




Det är massor som skall göras innan studentdagen kommer.. Det är alla studentskivor man ska gå på, och samt köpa fin klänning, skor, bestämma hur man ska ha håret/ smink, fixa solbrännan o skicka inbjudningskort osv. Så därför tänkte jag starta en STUDENT CHECK här i bloggen, för att enkelt hålla koll på vad som skall göras o vad jag gjort osv.

Saker att checka;
Studentskivan
Studentmössan FIXAT!
Studentklänning/ skor klädselöverlag
Skicka inbjudningar o allt som hör till det
Studentflaket FIXAT!

Listan kan göras lång...

Tips få fler besökare/ ny bloggare

När man precis har startat en blogg, och inte har så många besökare o man vill ha det.. Finns det en jätte bra sida som jag vill tipsa om;  MER-TRAFIK -Klicka på länken även NUDGE

Där samlar man alltså poäng genom att besöka andra hemsidor, o de här poängena som man samlar ihop är alltså "sid-visningar" för sin egna hemsida som i sin tur ger besökare till sin egna hemsida.. Bladder bladder, jah ni förstår, ju mer poäng ju fler hittar till din hemsida.

Försök gärna, för man kan ju alltid pröva..
//LiNNA

090325

Tänker inte skriva så mycket idag för jag är hemma hos min kille, och ska nog ut på en promenad i det mysigaa vädret medans jag vääntar på att han kommer hem..

Som sagt det är Onsdag idag, och halva veckan är avklarad, snart helg igen, känns underbart!!

Svarar på era kommentarer när jag kommer hem sedan, för den här datorn jag sitter på nu hos min kille är skit knasig, man ser typ inge, fast iuf har jag dålig syn..

Men jag återkommer...
//LiNNA

090324 - Exakt 1 månad kvar!

Idag är det exakt en månad kvar tills jag blir 20år (24 April) Längtar!!!


Har legat i sängen nu sen 8-tiden för igår tänkte jag som alltid "Ska upp tidigt", men som alla vet som känner mig, när man inte MÅSTE upp utan när man kan ligga o dra sig några timmar, då gör jag det.. O oftast längre än vad jag igentligen kan göra.. Men nu är jag uppe iaf. o ska fixa kaffe snart, och lite mat osen åka direkt till skolan..

I skolan idag har jag först WS-Ma, fast inga brukar vara där? Basgruppsmöte, lite bladder bara, osen psykologi lektion, har läxa där idag o såklart har jag gjort den!! Hoppas bara jag har gjort rätt, så man inte får skriva om den =/

Snart är det även dags att leta efter studentklänning, känns som om alla redan har hittat sin? Men jag är seg som vanligt, ska nog bege mig ut på jakt här nu
i veckan... För det är ett MÅSTE att fixa..

Veckans planering V.13



MÅNDAG
Plugga psykologi

TISDAG
Skola Prov Ma Inlämning psykologin
hemma ---> 18.00
Åka till killen...

TORSDAG
...Åka hem från killen

FREDAG
Skola
hemma ---> 18.00
Träffa Elise

LÖRDAG
Kanske spana studentklänning

SÖNDAG
Slappa

Frågan är vad som är okej & inte?



Jag tänkte kring det här med bloggning, t.ex. göra reklam för sin egna blogg i någon annans genom att lämna en kommentar, vad tycker ni Är det okej att göra så?

En annan sak som jag tänkte på var det här med att ha automatisk musik på sin blogg, som startar direkt när man besöker sidan? Själv, tycker jag att det är så himla irriterande, okej om det fanns en "play" knapp, men i vissa bloggar finns det ej, ååh! Irriterar mig väldigt om jag får säga så..

En annan sak som jag har funderat på är om det märks någon skillnad på bloggare som tjänar pengar eller ej? Jag känner att blondinbella osv. känns så överdrivet för de lägger ner så mkt tid och är det för att de tjänar pengar eller är det för att de vill de? Jah, frågorna kan bli långa...

Vad irriterar dig, och vad är okej resp. inte okej i bloggvärlden?

// LiNNA

090323 - V.13 Måndag

Nu är ännu en ny vecka här, känns som om tiden går kalas snabbt.. Snart sommar eller hur?

Helgen har varit i sin ordning, i fredags tog de bara lugnt hemma själv, osen i Lördags var jag hos min pojkvän, yes ni hörde rätt, vi ska pröva igen o de känns så underbart! Så får hoppas det funker bättre den här gången, men känns som det... För i lördags var jag med han, osen gick vi på olika håll, osen möttes vi upp igen, så underbart.. Kunna vara tillsammans fast ändå samtidigt va med sina kompisar, kanon kväll helt enkelt!! Äsch, nog om det, ska inte skriva så mkt om han i nuläget känner jag iaf.

Vad händer den här veckan då tro? Jo, i skolan händer de väll inte så mycket mer än inlämning imorrn på psykologin och sen ska jag försöka göra matte prov och sen i de andra ämnena är det bara o plugga på..

Nej, nu är det dags att återgå till pluggandet av psykologin, så min lärare inte blir galen imorn..

♥ LiNNA


En bra reklam...

Den här reklam snutten är från NELLY, och den e gammal, ja, men jag vet inte tycker den är lika bra för det..


Nelly Elin Lanto



Elin Lanto - My favorite pair of jeans



090321 - Lördag

Nu är Lördag äntligen här igen, känns både skönt men innebär också att det är Söndag o måndag snart... Men man ska inte klaga, som sagt...

Igår var det bara lugnt, och idag får vi se hur det blir med det.. En kompis ska iaf. komma på middag senare här hos mig, för mina päron ska iväg till stan på tillställning, så det blir lite mys-middag-själv-med-kompis, alltid trevligt...

Underbart väder är det ute också, känns som vår, fast det är lite kyligt, men helt i rätt väg..

090320 - Let´s dance semi

Okej, nu vare klart MORGAN lämna Let´s dance, fast jag tycker ändå han lämna med flaggan i topp.. Vet inte men han verkar vara så härlig person på någe vis.
Sitter väll i sen barnprogrammet TIPPEN

Så nu är LAILA och MAGNUS i final, tror Laila vinner fast jag håller på Magnus, känns som om Laila varit lika duktig hela programmet rakt igenom, och att Magnus däremot har utvecklas grymt mycket, och därför förtjänar vinst.

Men jag kan ha fel, vad tror du?

Vilken underbar dag!

Kom faktiskt precis hem, har varit på ung. mottagningen, hämtat p-piller osv. var även ute i solen ett tag idag också, riktigt mysigt... Tänk, solen kom idag igen!! Me like...

Designen på bloggen är nästan klar, men jag orkar faktiskt snart inte ens bry mig om hur den ser ut, för det har varit ett riktigt helvete med den idag, så den får se ut såhär ett tag framför..





 
♥♥ LiNNA

Kaos i bloggen, ombyggnad pågår!

Just nu är det lite kaos i bloggen, för jag håller på o försöker fixa designen..

Hoppas du har överseende med just detta.. Och återkommer igen när allt är färdigt..


 Blir tokig, nu funkar ju ingenting, varför skulle jag ens börja fixa ? åååh..





090319 - Torsdag

Har ingen aning om varför, men jag vaknade av mig själv i morse kl. 5.30, frågan är bara varför? Var nog utvilad eller så kan jag tro.. Så jag har hållit i gång sen dess nu kan man säga..

Igår bad min mamma "Linnea snälla, drick kaffe med mig o mys innan jag åker till jobbet", jag sa blint "nej" men nu konstigt nog utan att bli väckt o ställt klockan, kom jag upp, gjorde mamma förvånad, mös som bara den, och det bästa nu är mamma nöjd, alltid lika roligt..

Fixade även kläder idag till insamling, gud känns skönt slippa alla trasor. Nu är våren här, nu ska inhandlas NYTT NYTT NYTT!! Längtar..

Trots att det är tidgit har jag 10-15 besöker redan, bryr mig inte så värst mkt faktiskt om hur mkt besökare jag har..

Men alltid kul om man säger så..
















Sol idag också ser det ut som, så idag blir det promenad och solning!!

ÖVRIGA PLANER IDAG;
- Plugga (Marknadsföring, Internationell ekonomi, Matte & Psykolgi)
- Besök hos ungdomsmottagningen (P-piller, värktabletter & Snack)
 
 
//LiNNA


Hur gör man youtube-klippet mindre?

Fick frågan tidigare om hur man gör ett youtube-klipp mindre SE HÄR som jag gör här i bloggen, och jag ska nu försöka förklara hur man gör eller hur jag gör.. Man kan säkert göra på flera olika sätt, men jag visar er mitt nu;

1.
Du ska göra allt som jag skrivit i mitt förra inlägg om hur man lägger in youtube-klipp LÄNK HÄR.

2. När du sedan har lagt in den under knappen HTLM i blogginlägget är det dags för att "göra själva rutan mindre" i nästa steg.











3.
Själva koden som man lägger in kan se ut såhär;

"<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/b-Qr9t_lDUE&hl=sv&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/b-Qr9t_lDUE&hl=sv&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>"

Men du ska alltså ändra dessa;

Där ser står "425" kan ändras till "225" och ska också ändra på nästa ställe där det står "425" till "225". Även där det står "344" som är height ska ändras, möjligtvis till "35", och naturligtvis på båda ställena..

Det här får man undersöka själv, hur det blir och självklart är allt beroende på hur man själv vill att det ska se ut i slutändan..


<------ Såhär kan det se ut i slutändan för ni kommer väll ihåg den "stora rutan" som automatiskt kommer när man lägger in klippet på bloggen? Nu har den blivit såhär liten, genom att ändra på siffrorna..




LYCKA TILL!!
Skriv gärna tillbaks om jag förklara på ett bra/dåligt sätt, eller om du behöver mer hjälp!
Står gärna till tjänst med vad jag nu kan erbjuda..


Vår = typskor

Jag tycker tygskor är hett, och det är även i år, känns som om tygskor är lätta, fina, och bekväma.. Känns som om det är vår över de.. De är även lätta att kombinera till vardags eller fest. (Fast fest är mer pumps det bästa alternativet) Tycker bara att tygskor är fint, och man kan liksom inte ha för många av de, för de är ju så billiga!




Källa: Skopunkten


090318 - Solen gör mig SÅ glad!

Idag är det onsdag, och solen lyser för fullt utanför mitt fönster, helt otroligt faktiskt, för idag har jag varit ute i solen gått en promenix och även suttit lite ute i solstolen med en kopp kaffe och myst.. Känner mig hur glad som helst, känns som om man har varit lite (alt. mycket) deprimerad nu under vintern o tappat hoppet om att våren o sommaren som solen ska komma tillbaks.. Men nu känns det inte hopplöst längre, okej, kommer nog börja snöa snart igen, men nu vet jag att solen kommer så småningom, och att det ska bli varmt igen.. Inte bara så där jäkla skit kallt o snöoväder o skit som varit nu de senaste veckorna.. Solen är här, o den kommer garanterat att komma tillbaks också!! Mee like.. Very much!


Här kommer lite bilder från i somras, snart är det åter en ny sommar som sagt!
Yeah, har väntat hur länge som helst, känns det som!





Neh nu är det dags att plugga och städa!!

Ämne; "Svartsjuka"

Har läst på lite olika ställen om just ämnet "Svartsjuka", det är ett väldigt intressant ämne enligt mig, för att många expterter verkar ha samma slutpunkt, att det handlar om något som vi varit utsatta sen vi var små att föräldrarnas beteende speglar sig i barnen, eller att ha blivit sviken av någon förälder (på något sätt) eller även varit med om otrohet eller svek i tidigare relationer.

Svartsjukan som man känner, har oftast med sig själv att göra, man får jobba mycket med sig själv och även sin självkänsla för att det kan i grund och botten vara saker som hänt en, att man just därför har detta som ett inlärt beteende eller också har dålig självkänsla och dåligt självförtroende. Kan relatera till "Man måste älska sig själv för att kunna älska andra".

Svartsjuka är oftast förknippat med en känsla av något slags hot, men som kan skena iväg o bli osund. När man är svartsjuk, kan känslorna bli så att man inte riktigt kan hantera de, för att det är något som gör att man inte kan kontrollera de. Oftast är svartsjuka ett inlärt beteende, men även kan själva svartsjukan ha med sin egna osäkerhet att göra.

Många människor som är svartsjuka har varit med om saker o ting som gjort så det utvecklats till en svartsjuka som är osund, för visst lite svartsjuka är normalt, men om det går överstyr är det något som spökar..

Det som kan utveckla svartsjuka är hur man ser sina föräldrar behandlar varandra, vad de gjort osv. Och om sina föräldrar separerades när man var liten, så kan man vara rädd för "svek", även om man blivit sviken av vänner eller tidigare partners (alt. varit med om otrohet) kan man vara rädd för att förlora den personen och därav börjar all svartsjuka.

Många är medvetna om saker o ting, men många vet inte hur de ska bearbeta det.. Men en insikt om varför man är svartsjuk, är en bra början för det handlar mycket om vad man intalar sig själv, bryta mönster är ett bra knep för oftast är svartsjuka ett inlärt beteende...

Jag är smart ibland!!

Skrev en sak till en person som har det jätte jobbigt med sitt ex och fick svaret tillbaks av en annan person;


"Jamen, precis. Det är som Linnea säger att det känns bra att tänka "visst, vill du inte ha min kärlek, är inte du mogen för den, då tar jag tillbaka den, så får du klara dig utan den".
Det är som om man har återtagit sin kraft, sin värdighet."



Hoppas bara att jag inte var för hård nu mot dig, men det är faktiskt sant, varför va kompis med sin ex partner om den personen inte vill något mer? Då känns det som om man bara vill va dens vän i hopp om att bli något längre fram i framtiden, vilket oftast inte går för det blir bara komplicerat vänskap...

Eller har jag fel?


090317 - Min lediga dag nr.1

Nu är jag hemma iaf. o innan jag gick hem blev det en promenix för det är underbart väder ute. Fast det är jobbigt att promenera ibland för allt jag tänkte var "Jeppe, jeppe jeppe" (- Säger inte vad jag tänkte) Men fint väder var det allt..

Idag snacka jag med en om att boka flyg i början av Juni när skolan slutat, får se om det blir en enkel! Nerå, en enkel blir det väll nog inte men känns som om jag bara vill komma bort härifrån.. För allt känns så jobbigt...

//LiNNA


Ledighet Tisdag & Onsdag

Det är såhär att imorrn och på onsdag är jag ledig från skolan, så ska försöka plugga lite o ta det lugnt med nån kompis eller så..

Har just nu ätit middag iaf. o jag ska kanske iväg snart o kika film eller så hos en kompis, får se hur det blir med det bara.. Annars blir det troligtvis en promenad eller två iaf.

Imorrn får jag se vad som händer, är ju ledig iaf. o sen på onsdag ska jag åka in till stan o träffa en kompis om inge sjuk besvär inträffar.. Så vi får se helt enkelt..

090316 - Tröstshoppa vs. tröstäta?

Hej hej bloggen!

Vill bara skriva att jag inte kommer säga till någon vad som hänt mellan mig o Jeppe, för det har ingen med att göra förutom han o mig.. Känns som om alla bara kommer att lägga sig i vårat liv, hur vi ska göra i slutändan o alla sånna saker som vissa folk redan gör, gör mig galen faktiskt! Att folk inte kan leva sina egna liv, istället för att förstöra någon annans. Åh, blir tokig snart på sånt här jäkla skit..

Så hädanefter kommer jag inte skriva någe mer om Jeppe, vad som händer mellan oss i nuläget, för det kommer märkas senare vad som händer o sker.

Och folk ska inte lägga sig i mitt liv som jag har med honom, eller tvärtom, man kan säga "Vad tråkigt de som hänt" o bla bla sånt, men man behöver inte veta vad som hänt... För det är oväsentligt tycker jag.. Eftersom det rör mitt privatliv, och jag vill inte att hela jorden ska veta allt om mig..

Lika bra att lämna det här bakom sig tycker jag, så folk slipper spekulera o gissa o allt jäkla skit som finns som människor kan göra i det här sjuka samhället!!

Så hädanefter blir det nog bara massa snack om vädret som ligger på 5+ idag faktiskt, galant! Och sen även om vårmodet osv. orkar inte skriva något om mitt liv på ett tag nu.. Känns tråkigt bara o göra det..

RSS 2.0