Brandos.se

090228 - Grattis syrran 23!

I morse väckte min syrra mig 3 minuter innan min väckarklocka skulle ringa, gud så irriterad jag blev! Eller inte helt, för det är ju faktiskt hennes födelsedag idag så så irri blev jag inte..

Men iaf. varit med syrran på C idag och inhandlat lite grejor bl.a. eyeliner, mascara och läppglans även färgschampoo till syrran och groggvirke tills ikväll..

Eftersom många är sjuka och andra inte kan komma av andra orsaker, blir min syrras födelsedag lugn.. Igår var ju moster med familj på middag här, om ca. 1 timme kommer mormor och morfar och sen lite senare kommer mammas vänner hit på middag o ska stanna tills ikväll o se melodifestivalen här med oss, sen kommer ju även min syrras vänner hit, ska ringa några vänner till mig också snart o se vad de gör ikväll.. Men iaf. så kommer det bli en bra Lördag tror jag..

//LiNNA


God kväll

Min moster med familj åkte hem vid 22-22.30 tiden, vi drack vin och mös lite framför Let´s dance. Efter de åkt hem fixa vi disken, och mamma börja baka tills gästerna som ska komma imorn och fira min syrra.

Snart har jag tänkt att sova, för jag ska hänga med syrran till centrum imorgon mitt på dagen, för att köpa mascara och sånt tjafs för jag orkade inte göra det idag tyvärr.. Så det får bli imorrn..

Morgondagens planer är iaf. att gästerna kommer vid 13-tiden då jag o syrran redan varit på c förstårs innan.. Men iaf. gästerna kommer hit, och fikar o har trevligt sen går de och mammas vänner stannar kvar på middag. Lagom tills melodifestivalen börjar kommer troligtvis Dick och Johan hit och förfestar lite innan vår lilla-utgång... Får se hur det blir, får hoppas syrran inte vaknar upp med feber igen imorrn!!!

Vi får se hur dagen slutar imorrn, det ska bli intressant att vänta o se vad som händer och sker.

Måste bara säga att det känns jobbigt att inte träffa min kille nått på dessa dagar som varit (Sen i måndags kväll). Men snart är det bara en vecka kvar innan han kommer hem!

Vill att han ska sova bredvid mig, för finns inge bättre än att vakna med honom vid sin sida


♥ LiNNA

090227 - Fredag är här!

Nu är Fredag äntligen här, och jag ska snart hoppa in i duschen så jag sedan kan gå till C och inhandla present till syrran och även mascara o lite sånt tjafs till mig.. För det är ju så att jag inte har nån mascara, och det måste man ju ha!!!

Ska kanske träffa Elise en stund innan hon beger sig hemåt. För runt 17-18 tiden får vi middagsgäster som ska fira min syrra.. Föresten, syrran som legat sjuk i några dagar mår mycket bättre.. Så det blir nog utgång imorn, eller utgång o utgång det blir något mellanting.. För vi orkar inte åka ända in till stan..

Ne, nu är det dags o hoppa in i duschen och fixa till sig lite så man är lite fräsch när man ska iväg och handla..

♥ LiNNA


God kväll!

Elise kom faktiskt ikväll en stund tillsammans med hennes hund Diva.. Men nu har hon gått.

I morgon är det Fredag, och vi ska börja fira min syrras födelsedag redan imorgon, fast hon fyller år på Lördag. För det är såhär att imorgon kommer moster med familj, ska äta middag här oså. Ska bli super trevligt! Och sen på Lördag kommer mormor och morfar, hennes gudmor med familj och resten helt enkelt.

Om syrran mår bättre för hon har nämligen feber, men iaf. om hon mår bättre ska vi ut på krogen och fira henne med några av hennes vänner.. Så kommer bli trevligt! (Om det blir så att det blir utgång dvs.)

Måns

ÅH! Bara älskar den här låten med Måns.. Vet inte varför, jag gör det bara. Så lyssna och njut..


more movies at http://www.miloop.com/


Nedräkningen har börjat!

Det är såhär att för varje dag som går nu, ju närmare är jag min 20-årsdag och student m.m. Tänkte skriva upp lite saker här vad som är inplanerat och vad som händer och sker i framtiden för min del...

 SYRRANS 23 ÅRSDAG!
 Slutet av februari





MIN ÄLSKLING KOMMER HEM IGEN!
Mitten av Mars typ






 STUDENTSKIVA
 Början av April







MIN 20-ÅRSDAG 24 APRIL!
Slutet av April, sen veckan efter är det VALBORG







 MIN STUDENT 29 MAJ!







♥ LiNNA


090226 - Vilka dagar!

Har inte skrivit något sen i tisdags, och ska strax berätta lite kort vad jag har gjort sen dess.. För det är såhär att jag kom hem i natt förns, och som sagt då var det bara att hoppa i sin sköna säng o sova.

I Tisdags mötte jag upp Nille vid tåget, så åkte vi hem till Ludde på partajj.. Och sen kom det lite folk dit bl.a. Niklas, Moa och Steffie.

Men iaf. Elise, Linnea och Jossan kom dit, var där ett tag men sen drog de igen. Men vi parta på trots att det var tråkigt att de åkte.. Men det roliga är att de kommer tillbaks vid ca. halv 5 på natten.. Tiden ticka på och jag hänger med Elise hem till slut.. Så när vi sitter på tåget, var alla på väg till jobbet redan medans vi var på väg hem. När vi väl var hos Elise, satte vi oss i köket o snacka och ät chips och drack cola. Vi kom inte i säng förns 10-10.30 tiden..

Så i Onsdags vaknade vi efter 2-3 timmars sömn, men vi var pigga.. Och sov jag inte förns i natt när jag kom hem, gissa om jag var trött!

Så idag har jag inte gjort så mycket än, får se om Elise kommer till mig senare eller hur vi göra..

Saknar min älskling massor! ♥


♥ LiNNA

Snart dags för inhandling

Ska snart gå och möta min syrra för att sedan gå och handla lite till bakningen som vi ska göra idag. Ska bl.a. baka bullar, sen får vi se vad vi hittar på mer.

Tänkte kanske kika lite på skor och kläder när jag ändå går till C, så vi får se om man hittar något skoj..

Har iaf. bokat in kvällen nu, så jag ska åka till Luddie runt 20-tiden eller så.. Och Elise kanske kommer dit också, så vi får se, hon har inte bestämt sig ännu..

// LiNNA

Veckans planering V.9



MÅNDAG
-  Städa
-  Träffa Jeppe
en sista gång innan han åker bort i 2 veckor

TISDAG
-  Handla/ Baka
-  Städa
-  Till Ludde


ONSDAG
-  Träffa Elise
tänkt oss filmkväll

TORSDAG
-  Köpa present till syrran

FREDAG
-  Träna
-  Fira syrran

LÖRDAG
Fira syrran
Utgång

SÖNDAG
Bakisdagen! + Plugg

Utkast bilder



090224 - Fettisdagen

God morgon!!

Då är man vaken åter idag igen, sitter här med kaffekoppen i min hand precis som vanligt (ÄLSKA KAFFE!)

I morse fick jag mitt sista mess från min pojkvän innan han åkte, och jag måste bara säga att han är den underbaraste pokvännen som finns på hela jorden!!

Herregud, kommer sakna honom as hell.. Men asch, den som väntar på något gott väntar aldrig för länge.. RIGHT?



Tänkte skriva en planering lite senare över vad jag ska hinna med under mitt lov, får se min syrra ville baka idag så det blir bakning lite senare idag iaf. tror jag..

♥ LiNNA

Kommer sakna dig!

Kom precis hem för kvällen, för jag har varit och träffat min pojkvän en sista stund innan han drar iväg utomlands tillsammans med hans kompis. ÅH! Vill också åka utomlands, fast jag vet de kommer få de skönt osv. och han kommer hem om 2 veckor igen..




♥ LiNNA

090223 - Tack!

Nu har vi en ny vecka här igen, och förhoppningsvis kommer jag skriva mer den här veckan än förra..

Men iaf. den här veckan har jag SPORTLOV, och det känns underbart! Ska ta det lugnt, vara med kompisar och fira syrran hela helgen med utgång, middag och allt som hör till..

Men nu hade jag tänkt och städa upp lite här hemma, rensa bland kläder och allt sånt skoj..


PS: Vill bara tacka alla som lämna en kommentar i mitt inlägg Blondin vs. Brunett det är som sagt alltid roligt med kommentarer på sådana inlägg..  

♥ LiNNA


Blondin vs. Brunett

Såhär är det att ibland saknar jag mitt bruna hår som jag hade förut, men när jag väl har brunt hår saknar jag mitt blonda hår.. Liksom, vad ska man ha för hårfärg igentlgen?

Många färgar håret brunt på hösten/vintern och sedan gör det blondare igen till våren/sommaren.. Detta kanske är skönt, med variation, men inte så bra för håret? Mitt hår är ganska tunt och det är nog tack vare blekningen jag använt. Funderar på att skita i blekning nu, och köra på något annat.. Kanske lite mörkare blond nyans eller gå över helt till de bruna hållet.. Men känns som alla förknippar mig med blont hår, liksom BLOND ----> LINEA det hör ihop liksom, eller?



BLONDIN VS. BRUNETT
 
 


090218 - Snart sportlov!

I dag är det onsdag och det innebär både bra och dåliga saker, mest bra fast också dåliga ajja skit samma..

Fåhär är det iaf. att det är prov i MARKNADSFÖRING på fredag, det kommer nog att gå bra, men man vet ju aldrig.. (Tänk positift NU!) Sen är det helg, vilket är skönt, sen lov och allt vad det innebär..

Fast i början av veckan åker min älskling utomlands, kommer sakna han grymt mycket! Han ska vara borta i 2 veckor, men asch han kommer ju hem så småningom iaf. ♥

Men åter till idag då... Idag ska jag snart kika på VÅRA BÄSTA ÅR som jag alltid gör och dricka kaffe osv. sedan ska jag sätta igång med dagens plugg som är mitt PROJEKTARBETE, det kommer nog bara gå bra.. Funderar på att ringa lite samtal idag också om det, men vi får se..

Sen ikväll kommer Jeppe hit och ska äta middag med mig och min familj, kommer bli trevligt..

♥ LiNNA

090217

Mår inte riktigt 100 ännu, förskylning, ont i öronen, allmänt seg, ont i huvudet osv. Nog om det, tänkte bara skriva lite snabbt iaf. innan jag ska läsa lite plugg, för trots att man inte är hundra, så finns skolan och allt där,  fortfarande kvar (prov på fredag)

Vill bara skriva några rader om MELODIFESTIVALEN som var i Lördags, på alla♥-ansdag då jag var med min pojkvän Jeppe bl.a. men iaf. tyckte faktiskt om MÅNS låt.. Och Lili och Sussis låt var väll också helt okej, får se bara hur det går för de sen i Globen.


MÅNS  ZELMERLÖW "HOPE AND GLORY"

090213 - Fredagotursdag

Har inte mått så galant nu i går o i dag, förskyld, ont i halsen, ont i huvudet, allmänt seg.. Så har bara legat o tagit de lugnt... Känns lite bättre nu, fast ändå inte..

Men iaf. det är fredagen den 13e i dag! Skrockfull dag det här, får se om det blir nå knas i dag eller ej..

Och i dag är det 105 dagar kvar till min student, det är endast 15 veckor! Snart jue..

Och imorrn är det alla hjärtansdag..
Skriver mer när jag mår bättre..  Hade så bra så länge!

090211 - God dag!!

I morse när jag vaknade (Kl. 725) hade jag jätte ont i halsen, så jag gick upp gjorde lite te och hårdmacka, sedan gick o la mig igen.. Och sen när jag vaknade igen mådde jag bra... Mirakelkuren..

Men iaf. ska plugga lite snart.. Så jag kan träffa min underbara pojkvän senare ikväll utan att känna stress inför pluggandet..

//Linna

090210 - God morgon Tisdag!

Gick upp för ca. en timma sen, så typiskt för jag snackade med min kille i går om att jag skulle gå upp runt samma tid som han, dvs. runt 8 tiden, så jag satte min klocka på ringning, men kom jag upp? Nej, är svaret..

Så nu har jag ätit frukost och druckit en kopp kaffe, ska snart ringa tandläkaren och boka om tiden när de öppnar vid 11-tiden.. Sen direkt till skolan och ha matte, basgruppsmöte och psykologi, sen hem igen..

Ha en bra dag!

Dags att hoppa i säng

Nu start tänkte jag hoppa i säng faktiskt, kanske inte sova riktigt än men iaf. lägga mig ner och ta det lugnt.. Har faktiskt sovmorgon i morgon, men jag ska nog upp i tid iaf. och dricka min kopp kaffe som jag behöver på morgonkvisten.. Eller i varje fall hinna med 2 koppar innan skoldags.

Morgondagens lektioner i skolan är bl.a. basgruppsmöte och psykologi, även ska jag komma ihåg att hämta ut pengar till studentskive depositionen som ska in här om nån dag.. Juste ska komma ihåg att avboka tandläkar tiden den här veckan också, så jag inte får påminnelse! Sen också skicka in friskvårdsavtalet så det blir klart, så jag slipper betala när jag ska till tandläkaren..

GOD NATT!

Vill ha vår & vårkänslor!

Just nu känns det som om man bara går och väntar på att våren och solen ska komma, känns som det har varit grått & tråkigt alltförlänge nu.. Men såklart har jag min solstråle Jeppe just nu, som lyser upp mina dagar, men vill ändå ha den riktiga solen och all dess vitaminer o dyl. man får med den..

Med våren är det mycke lättare att ha de "underbara" skorna pumpsen, i bland hatar man de, i bland älskar man de, man vet aldrig hur mycket man ska svära under en utekväll tack vare skoproblemet.. Som man tycks ha fått varje gång man haft de, men aldrig lärt sig riktigt..

Men det är inte bara skorna som kommer med våren och vårkänslorna det är så mycket mer! Av med vinterjackan, och på med den ny inköpta vår-jackan, på med solglasögon och massa andra nice-ig-heter!

Helt enkelt VILL HA VÅR NU, NU, NU!!!



Myskväll

Nu har jag precis sett på Lipstick Jungle, på TV3, en mycket bra nystartat serie som jag för det mesta kikar tillsammans med min mamma.. Alltid trevligt när man hittar något program man inte är ensam om att tycka om.

Nu är måndagen överstökad, och jag känner att jag börjar må lite illa faktiskt, hoppas det går över tills imorgon när man vaknar och ska till skolan.. För i morgon är det bl.a. PSYKOLOGI i skolan som man inte får missa!

God kväll!!

Åt precis middag, korvstroganoff, och varje gång man ätit middag blir man så trött så trött, så jag har tänkt att kika lite tv snart och bara slappa.. Kanske med lite vanlijglass?

I dag blev det ingen träning, kanske får bli innan frukost i morgon..

Skriver kanske mer senare nu är det slapp-tid.

Inne & utelistan V.7


UTE
Vintern
Känns som om man är trött på snön, kylan och slasket.. In med våren och solen NU!
Melodifestivalen Känns tråkig och de nya reglerna är krångliga!

INNE
Solen
Mer sol! Haft sol i dag och det tycker vi om
Rött Känns rätt just nu, kärleksfullt & snart alla ♥-dag
Sveriges sämsta bilförare ett tv-program så jäklans skoj! Tors. Tv4 kl.20
Lady gaga Känns som om hon bara blir bättre & bättre!

Veckans planering V.7

  • Träna
  • Plugga Internationell ekonomi, hälsa, marknadsföring & matte
  • Friskvårdsavtalet Skriva under, skicka in
  • Boka om tandläkartid Senast Torsdag
  • Studentskiva Lämna depositionsavgift
  • Projektarbetet
  • Söka jobb
  • Pojkvän Mest alla ♥-dag
  • Spana på högskolor/ universitet till hösten 
  • Fira barndomskompis dotter Söndag
  • Shoppa om jag hinner t.ex. mascara osv.


RSS 2.0